Il.lustracions per la Cavalcada de Reis de Barcelona

Després de massa temps sense publicar res al bloc, ja hi tornem a ser! Aprofitant que el Nadal ha passat de llarg pel blog sense deixar petjada, recupero les il.lustracions que vaig fer per Cirici Comunicació S.L. per la campanya de la Cavalcada de Reis de l’Ajuntament de Barcelona, la del 2004. La idea de Cirici Comunicació era utilitzar l’estètica de la meva animació Australians (que podeu veure al meu web) per fer les il.lustracions, tant pel llibret del Patge Gregori com pels cartells que es van penjar a Barcelona. El repte no era fàcil, i el resultat, seguint l’estètica de l’animació Australians,  va ser uns dibuixos bastant marcians per una cavalcada de Reis.

Ilustraciones para la Cabalgata de Reyes de Barcelona
Después de demasiado tiempo sin publicar nada en el blog, !volvemos a la carga! Aprovechando que las Navidades han pasado por el blog sin dejar huella, recupero las ilustraciones que hice para Cirici Comunicació S.L. para la campaña de la Cabalgata de Reyes del Ayuntamiento de Barcelona, la del 2004. La idea de Cirici Comunicació era la de utilizar la estética de mi animación Australians (que podéis ver en mi web) para las ilustraciones, tanto las del cuaderno del Paje Gregori como las de los carteles que se colgaron en Barcelona. El reto no era fácil, y el resultado, siguiendo la estética de la animación Australians, fueron unas ilustraciones bastante marcianas para tratarse de una cabalgata de Reyes.

Illustrazioni per la Cavalcada de Reis di Barcellona
Dopo una lunga assenza dal blog, eccomi di nuovo qui! Approfittando del fatto che il Natale è passato senza lasciare nessuna traccia sul blog, recupero le illustrazioni fatte per Cirici Comunicació SL per la Cavalcada de Reis del 2004 del Comune di Barcellona. L’idea di Cirici Comunicació era di utilizzare l’estetica della mia animazione Australians (che potete vedere nella mia web) per fare le illustrazioni sia del libro del Paggio Gregori, sia dei manifesti appesi a Barcellona. La sfida non era facile, e il risultato, seguendo l’estetica dell’animazione Australians, si è concretizzato in dei disegni piuttosto marziani per una cavalcada de Reis.

Anuncis

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: